Temiz ve Hijyenik Cihazlar

Dünya’yı sarsan Covid-19'la birlikte hijyen ihtiyacımız arttı. Özellikle her gün kullandığımız eşyaları temizlemek hijyenin sağlanmasında en önemli nokta hale geldi. Cep telefonları, anahtarlar, madeni paralar, kalemler, ulaşım kartları günlük kullanılan eşyaların başında gelmekte. Peki bu eşyaları fazla da zaman harcamadan nasıl hijyenik hale getirebiliriz?

UV Sterilizasyon cihazları bu eşyaları fazla zaman harcamadan temizlemeye yardımcı olmaktadır. UV Sterilizasyon cihazının bazı özellik ve faydaları:

  1. UV sterilizasyon: Cihaz, UV-C ışığı kullanarak telefonlar, anahtarlar, ve diğer eşyaların sterilizasyonunu yapar. UV-C ışığı bakterilerin ve virüslerin ölümüne neden olur ve cihaz, 3 dakika içinde cihazları steril hale getirir.
  2. Anahtar ve telefon sterilizasyonu: Telefonlar ve anahtarlar günlük kullanımda en çok kirlenen eşyalardır. Taşınabilir UV sterilizasyon cihazı bu eşyaları hijyenik hale getirmek için kullanılabilir.
  3. Aromaterapi: Cihaz aynı zamanda aromaterapi için bir diffüzör içermektedir. Eterik yağlar eklenerek, cihaz sterilizasyon işlemi yaparken aynı zamanda odanıza da kokular yayarak rahatlamanızı sağlar
  4. Taşınabilir: Cihaz, küçük ve taşınabilir olması sayesinde evinizde, iş yerinizde veya seyahatte kolayca kullanılabilir.

 UV-C ışığı teknolojisi sayesinde telefonlarımızı mikroplardan arındırırken, aromaterapi fonksiyonu da rahatlama duygusu sağlar. Taşınabilir yapısıyla her yere kolayca götürülebilen bu cihaz, hijyenik eşyalar kullanma deneyimi sunar.

 

ÜRÜNLER

Sevimli Yumurtalık, Yumurta Sunumu, Mavi
Sevimli Yumurtalık, Yumurta Sunumu, Mavi
indirimli Fiyat 243139.88TL Standart Fiyatı 242189.90TL
Değerlendir 241
Sevimli Yumurtalık, Yumurta Sunumu, Pembe
Sevimli Yumurtalık, Yumurta Sunumu, Pembe
indirimli Fiyat 24369.90TL Standart Fiyatı 24289.90TL
Değerlendir 241
Sevimli Yumurtalık, Yumurta Sunumu, Sarı-KırmızıSevimli Yumurtalık, Yumurta Sunumu, Sarı-Kırmızı
Sevimli Yumurtalık, Yumurta Sunumu, Sarı-Kırmızı
indirimli Fiyat 24359.90TL Standart Fiyatı 24269.90TL
Değerlendir 241