Tasarımlar Kaybolmasın

Baskılı ürünlerin temizliği yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Bu noktaları şu şekilde sıralayabiliriz:

  1. Yıkama talimatlarına uygun davranın: Üzerinde baskı olan ürünlerin yıkama talimatları ürüne göre değişebilir. Bu nedenle ürünün etiketindeki yıkama talimatlarına uygun davranın.
  2. Ters çevirin: Üzerinde baskı olan ürünlerin temizlenmesi sırasında baskının zarar görmemesi için ürünü ters çevirin.
  3. Düşük sıcaklıkta yıkayın: Baskılı ürünlerin renklerinin solmaması ve baskının zarar görmemesi için düşük sıcaklıkta yıkayın. Genellikle 30-40 derece sıcaklıkta yıkama önerilir.
  4. Ütülemeyin: Baskılı ürünleri ütülemek baskının zarar görmesine neden olabilir. Bu nedenle ürünü ters çevirip düşük sıcaklıkta kurutun. Veya ütü altlığı kullanabilirsiniz.
  5. Kurutma talimatlarına uygun davranın: Üzerinde baskı olan ürünlerin kurutulması da önemlidir. Yüksek sıcaklıkta kurutmak ürünün zarar görmesine neden olabilir. Bu nedenle kurutma talimatlarına uygun davranın.
  6. Kimyasal kullanmayın: Baskılı ürünleri temizlerken ağır kimyasallar kullanmaktan kaçının. Ağır kimyasallar ürünün zarar görmesine neden olabilir.
  7. Elde yıkayın: Eğer mümkünse, baskılı ürünleri elde yıkamak daha iyi olabilir. Bu şekilde ürünün zarar görmesi riski azalır. Özellikle bardak, kupa gibi eşyaları elinizde yıkamak baskısının ömrünü uzatabilir.

Baskılı ürünlerin temizliği yapılırken yukarıdaki noktalara dikkat edilmesi ürünlerin uzun süre kullanılmasını sağlayacaktır.

Bu bağlantıya tıklayarak baskılı ürünlerimize ulaşabilirsiniz.

     

    ÜRÜNLER

    Sevimli Yumurtalık, Yumurta Sunumu, Mavi
    Sevimli Yumurtalık, Yumurta Sunumu, Mavi
    indirimli Fiyat 243139.88TL Standart Fiyatı 242189.90TL
    Değerlendir 241
    Sevimli Yumurtalık, Yumurta Sunumu, Pembe
    Sevimli Yumurtalık, Yumurta Sunumu, Pembe
    indirimli Fiyat 24369.90TL Standart Fiyatı 24289.90TL
    Değerlendir 241
    Sevimli Yumurtalık, Yumurta Sunumu, Sarı-KırmızıSevimli Yumurtalık, Yumurta Sunumu, Sarı-Kırmızı
    Sevimli Yumurtalık, Yumurta Sunumu, Sarı-Kırmızı
    indirimli Fiyat 24359.90TL Standart Fiyatı 24269.90TL
    Değerlendir 241