Bilgisayar Başında Vakit Geçirenlere

Bilgisayar başında vakit geçirirken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayabiliriz. Ama bu durum vücudumuzda bazı rahatsızlıklara sebebiyet vermekte. 

Rahatsızlıkları aza indirmek için bilgisayar başındayken kullanabileceğimiz yardımcı olabilecek ürünleri biliyor musunuz?

1- Bilek Destek Ürünleri
Klavye ve mouse kullanırken bileğin sürekli masaya veya zemine dayalı olması bir süre sonra bilekte ve parmaklarda gerginliğe sebep vermekte. Bilek destek ürünleri bileğimizi daha rahat bir pozisyonda tutmamıza yardımcı olur, bilek ve parmaklarda oluşan gerginliği azaltır.


2- Standlar ve Monitör Yükselticiler
Dizüstü bilgisayar kullanırken, monitörün göz hizasında durması boyun, bel ve sırt için önemli. Standlar istediğimiz açı ve yükseklikte bu duruşu sağlayabilmemize olanak tanımakta.

Masaüstü bilgisayar kullananlar için ise monitör yükselticiler, monitör ile göz hizasını ayarlamaya yardımcı olmaktadır.

 


Tüm bunlarla birlikte 10’ar dakikalık  kahve, çay molaları vermek, boyun, bel ve kol  egzersizleri yapmak, gözleri dinlendirmek bilgisayar başında vakit geçirmenin olumsuz etkilerini azaltacaktır.

ÜRÜNLER

Sevimli Yumurtalık, Yumurta Sunumu, Mavi
Sevimli Yumurtalık, Yumurta Sunumu, Mavi
indirimli Fiyat 243139.88TL Standart Fiyatı 242189.90TL
Değerlendir 241
Sevimli Yumurtalık, Yumurta Sunumu, Pembe
Sevimli Yumurtalık, Yumurta Sunumu, Pembe
indirimli Fiyat 24369.90TL Standart Fiyatı 24289.90TL
Değerlendir 241
Sevimli Yumurtalık, Yumurta Sunumu, Sarı-KırmızıSevimli Yumurtalık, Yumurta Sunumu, Sarı-Kırmızı
Sevimli Yumurtalık, Yumurta Sunumu, Sarı-Kırmızı
indirimli Fiyat 24359.90TL Standart Fiyatı 24269.90TL
Değerlendir 241