Kırılsın Yumurtalar

Yumurtalar çok yönlü bir gıdadır ve birçok yemek için harika bir bileşendir. Yumurtaların, protein ve vitamin bakımından zengin olması ve kolayca hazırlanabilmesi nedeniyle, herhangi bir öğünde harika bir seçenektir. 

  1. Haşlama: Bu yöntem yumurtanın kabuğunu çıkararak, su kaynatılarak ve içine yumurta konularak hazırlanır. Yumurta istenilen pişme derecesine göre değişkenlik gösterir, yumurta akı tamamen pişmiş ve sarısı daha sulu kalmış şekilde hazırlanabilir. 
  2. Tavada Kızartma: Bu yöntemde yumurtalar, biraz yağ veya tereyağı eklenmiş bir tavada kızartılır. Yumurta sarısı yarı sert veya tamamen pişmiş olabilir.
  3. Mikrodalga Yumurta: Bu yöntemde yumurta, bir kapta çırpılarak mikrodalga fırına konulur ve istenilen sertlik derecesine göre pişirilir. Mikrodalga yumurta çok hızlı pişer ve lezzetli bir seçenek olabilir.
  4. Çırpılmış Yumurta: Bu yöntemde yumurta sarısı ve beyazı ayrı ayrı çırpılır ve ardından bir tavada pişirilir. Çırpılmış yumurta, omlet veya yumurta sandviçleri yapmak için harika bir seçenektir.
  5. Pişirilmiş Yumurta: Bu yöntemde yumurta, bir fırında pişirilir. Bu yöntemde yumurta sarısı ve beyazı tamamen pişirilir ve genellikle daha kuru bir yapıya sahip olur.

ÜRÜNLER

Sevimli Yumurtalık, Yumurta Sunumu, Mavi
Sevimli Yumurtalık, Yumurta Sunumu, Mavi
indirimli Fiyat 243139.88TL Standart Fiyatı 242189.90TL
Değerlendir 241
Sevimli Yumurtalık, Yumurta Sunumu, Pembe
Sevimli Yumurtalık, Yumurta Sunumu, Pembe
indirimli Fiyat 24369.90TL Standart Fiyatı 24289.90TL
Değerlendir 241
Sevimli Yumurtalık, Yumurta Sunumu, Sarı-KırmızıSevimli Yumurtalık, Yumurta Sunumu, Sarı-Kırmızı
Sevimli Yumurtalık, Yumurta Sunumu, Sarı-Kırmızı
indirimli Fiyat 24359.90TL Standart Fiyatı 24269.90TL
Değerlendir 241